Louis Poulsen gör det igen…väcker liv i en spännande historia. De har genom åren återlanserat flera historiska PH-lampor. Och nu är det dags för ännu en juvel – det är dags för Poul Henningsens fantastiska bordslampa PH 3½-2½ i koppar att åter få se dagens ljus. Denna vackra lampa ritade han redan 1928 och kommer nu att tillverkas i ett begränsat antal. Det antal som beställs, är det antal man kommer att tillverka – varken mer eller mindre!

PH 3½-2½  limited edition

PH 3½-2½ – Limited Edition – är 46 cm hög, en praktisk höjd som ger perfekt arbetsbelysning.

Typiskt för Poul Henningsens lampor är ju dess skärmsystem som på ett noga genomtänkt sätt reflekterar ljuskällan utan att blända. Den danske arkitekten och formgivaren ägnade många, många år till att skapa det perfekta ljuset. Och denna bordslampa är såklart inget undantag. Helt bländfri och ger ett stämningsfullt ljus. Och du kan byta ut toppskärmen när du vill. För den levereras nämligen med två olika toppskärmar – en i opalglas och en i koppar.

Denna specialutgåva kan du beställa i vår nätbutik vaxjoelektriska.se fram till 15 juni. Nästan för vacker för att motstå. Eller vad säger du?

Och att den sedan passar utmärkt tillsammans med pendeln PH 3½-3, även den i koppar och som specialutgåva, gör ju inte saken sämre.